Свържи се с нас!

contact

Доц. д-р Ивайло Алексиев

Председател на фондация „Гали Алексиева“

Ивайло Алексиев е горд баща и благодарен съпруг. Човек отдаден, през последните 25 години, на каузата да помага на хора и организации да разкрият и реализират потенциала си за успех, да засияят. Благодарен на Вселената, че може да озарява.

Ивайло Алексиев е доктор по психология, доцент по социално управление, инженер, бизнес консултант, коуч, ментор и изследовател. Бизнес консултант през последните 25 години на повече от 50 български и международни компании. Коуч и ментор на мениджъри, лидери и тийнейджъри.

contact

Явор Алексиев

Заместник-председател на фондация „Гали Алексиева“

Явор Алексиев е човек вярващ в честта и куража, в тяхната интегрална роля във формирането на Аз-ът, чието съществуване е ключово в съзирането на красотата дори и в стръкчето разцъфващ цвят. Като възпитаник на Virginia Military Institute, Явор искрено вярва в отговорността на всеки човек да открие връзката между собственото му “Аз” и обединителното “Ние” като се вгледа вътре в себе си и преоткрие своята детска невинност. От части тя е изразена в думите на Йоан от Толедо: „Това, което искам за себе си, искам го за всички хора.“